Kuvaushinnasto/Prices

Hääkuvaus

Hääkuvauspaketti #1 (Potrettikuvaus)

Paketti sisältää hääpotrettien kuvaamisen miljöössä. Kuvausaika on noin 1-1,5 h. Kuvia tulee olemaan noin 20-25 kpl ja ne ovat muokattu tarkasti. Tarvittaessa voimme pitää kuvauspalaverin ennen kuvausta.
Hinta: 170 €

Hääkuvauspaketti #2 (Vihkiminen)

Paketti sisältää vihkimisen kuvaamisen paikan päällä. Vihkimisestä tulee kuvia noin 50 kpl ja ne ovat perusmuokattuja. Tarvittaessa voimme pitää kuvauspalaverin ennen kuvausta.
Hinta: 220 €

Hääkuvauspaketti #3 (Potrettikuvaus + Vihkiminen)

Paketti sisältää hääpotrettien kuvaamisen miljöössä, sekä vihkimisen kuvaamisen paikan päällä. Kuvia tulee yhteensä n. 70-75 kpl, joista hääpotrettien määrä on 20-25 kpl. Hääpotrettien kuvausaika on noin 1-1,5 h ja ne ovat muokattu tarkasti. Vihkimiskuvat ovat perusmuokattuja. Hinta sisältää kuvauspalaverin ennen kuvausta.
Hinta: 360 €

Hääkuvauspaketti #4 (Potrettikuvaus + Vihkiminen + Juhlapaikan kuvaaminen)

Paketti sisältää hääpotrettien kuvaamisen miljöössä,  vihkimisen kuvaamisen paikan päällä, sekä juhlapaikan kuvaamisen iltaan asti. Kuvausaika on noin 8 tuntia. Kuvia tulee yhteensä 250-300 kpl , joista hääpotrettien määrä on 20-25 kpl, vihkimiskuvien määrä noin 50 kpl ja loput ovat juhlapaikan kuvia. Hääpotrettien kuvausaika on noin 1-1,5 h ja ne ovat muokattu tarkasti. Vihkimiskuvat sekä juhlapaikan kuvat ovat perusmuokattuja. Hinta sisältää kuvauspalaverin ennen kuvausta.
Hinta: 850 €

Hääkuvauspaketti #5 (Koko päivän dokumentaarinen hääkuvaus)

Kuvausaika on noin 10-11 tuntia. Dokumentaarisia kuvia tulee olemaan 350-400 kappaletta ja ne ovat perusmuokattu. Pakettiin kuuluu myös 20-25 kpl virallisia hääpotretteja ja ne ovat muokattu tarkasti. Kuvauspalaveri sisältyy pakettiin.
Hinta: 1000 €

Potrettikuvaus miljöössä

Noin tunnin kuvausmiljöössä. Tämä sisältää potrettikuvaukset, perhe- ja lapsikuvaukset, sekä eläinkuvaukset. Kuvia tulee olemaan noin 15-20 kpl ja ne ovat muokattu tarkasti.  Opiskelijakortilla yksittäisistä potrettikuvaussessioista alennusta -25 %. Kuvien toimitusaika noin 2 viikkoa.
Hinta: 150 €

Muuta huomioitavaa:

Hääkuvauksessa ja potrettikuvauksissa pidätän itselleni oikeuden julkaista 3-6 kuvaa sosiaalisissa mediassa mainostusmielessä. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).  Mikäli kuvauspaikka on yli 25 km Turun keskustasta, niin hintaan lisätään 0,3 €/km matkakustannuksia. Hinnasto päivitetty 1.5.2018.

%d bloggaajaa tykkää tästä: